mariekeHoi! Mijn naam is Marieke van Harselaar, ik ben 31 jaar oud, en ik heb een passie voor Engelse educatie. Door middel van een mix tussen moderne en traditionele leermiddelen geef ik mijn bijlessen vorm.

In 2013 heb ik mijn Bacheloropleiding Engelse Taal en Cultuur aan de universiteit afgerond en daarna heb ik een jaar in de Verenigde Staten gewoond. Dit heeft mij geholpen om mijn Engelse taalvaardigheid naar “near native”-niveau te tillen.

Vanaf 2010 heb ik actief bijles gegeven in Waspik en omgeving, ook tijdens mijn tijd in de VS, ben ik aan het werk geweest als bijlesdocente op een zogenaamde “Grammar School”. Sinds 2019 woon ik in Enschede, en bied ik daar mijn diensten aan.

Naast mijn werk als bijlesdocente, heb ik als educatief auteur Engels ook lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs ontwikkeld, en ben ik eindredacteur geweest. Momenteel werk ik als Engels vertaler voor één van de grootste vertaalbedrijven ter wereld, SDL. Daarnaast ben ik fervent hoepelaar, speel ik ukelele, ben ik verslingerd aan fantasyboeken en doe ik graag leuke dingen met mijn vriend.