Engelse bijles op maat

Ik ben Marieke, ik heb een universitair diploma Engels en ik bied sinds 2010 met veel plezier Engelse bijlessen op maat aan, aan leerlingen in het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo), en studenten aan het mbo en hbo. Ik bied Engelse bijles en studiebegeleiding aan in Enschede.

Het leren van een taal is pittig, zeker als een leerling het gevoel heeft dat hij of zij niet echt “talig” is. En dat geldt óók voor het Engels. Het Engels is een taal waar we elke dag wel mee te maken hebben, denk maar aan songs van een favoriete artiest, films en televisieseries, of Engelse woorden die onze Nederlandse taal ingeslopen zijn. Dat we zoveel te maken hebben met het Engels, betekent echter niet dat iemand er al automatisch goed in is, want er komt behoorlijk wat bij kijken. Met goede begeleiding kan uw kind het echter wél leren, en ik kan daar bij helpen!

In mijn bijlessen geef ik uitleg die ik helemaal op de persoon toespits, zodat we vanuit de “basiskennis” verder bouwen aan taalvaardigheid. Daarbij is één-op-één-aandacht en een positieve aanpak heel belangrijk. In de klas is daar vaak iets minder ruimte voor, omdat één leraar zijn aandacht moet verdelen over soms wel meer dan 30 leerlingen.