Engelse bijles op maat

Ik ben Marieke, ik heb een universitair diploma Engels en ik bied sinds 2010 met veel plezier Engelse bijlessen en studiebegeleiding op maat aan, aan leerlingen in het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo), én aan mbo- en hbo-studenten  in Enschede en omgeving.

Het leren van een tweede taal is pittig, zeker als een leerling het gevoel heeft dat hij of zij niet echt “talig” is. Het Engels is een taal waar we elke dag wel mee te maken hebben, denk maar aan songs van een favoriete artiest, films en televisieseries, of Engelse woorden die stiekem onze Nederlandse taal ingeslopen zijn. Dat we zoveel te maken hebben met het Engels, betekent echter niet dat iemand er al automatisch goed in is, want er komt behoorlijk wat bij kijken. Met goede begeleiding kan uw kind het echter wél leren. En ik kan daar bij helpen!

In mijn bijlessen geef ik uitleg die ik helemaal op de leerling toespits, zodat we een solide basis kunnen leggen en vervolgens verder bouwen aan taalvaardigheid. Daarbij is één-op-één-aandacht en een positieve aanpak heel belangrijk. In de klas is daar vaak iets minder ruimte voor, omdat één leraar zijn of haar aandacht moet verdelen over soms wel meer dan 30 leerlingen.